© Kuva: Getty Images

Wolverhampton – Arsenal: Levännyt Wolves tipsinä

Valioliiga
Wolverhampton – Arsenal
Lauantai 04.07. klo 19:30

Valioliigaa pelataan kiihkeällä tahdilla. Jäljellä on vielä kuusi kierrosta ja vaikka mestaruus on jo ratkaistu, löytyy muilla joukkueilla vielä panoksia loppukauteen. Wolves taistelee tulisesti europaikoista ja on tällä hetkellä vain kahden pisteen päässä top 4 -sijoituksesta. Arsenal on kuuden pisteen päässä isännistä ja pisteet tästä ottelusta olisivat kullanarvoiset.

Wolves haki viime viikonloppuna niukan voiton Aston Villalta tarkan esityksen jälkeen. Hyväkuntoisella ja terveellä joukkueella on ollut koko viikko aikaa ladata akkuja ja Nuno osaa kokeneena kettuna käyttää tämän ajan optimaalisesti hyödykseen. Valioliigassa Wolves on tappioton kahdeksassa viime ottelussa, eikä se ole koronatauon jälkeen päästänyt kolmessa pelaamassaan ottelussa maaliakaan. Ennusmerkit tähän otteluun ovat siis varsin hyvät.

Arsenalilla on viime viikko ollut kiireisempi. Otteitaan parantanut Mikel Artetan yhdistelmä pudotti Sheffield Unitedin FA Cupissa sunnuntaina ja viikolla liigapelissä jyrän alle jäi otteensa täysin kadottanut Norwich. Selkeästä voitosta huolimatta tästäkin ottelusta kerääntyi rasitusta ja kourallinen loukkaantumisia heikentää Artetan rotaatiomahdollisuuksia. Lohtua tuo toki poikkeusoloista osumaa ottanut pienempi kotietu.

Lyö vetoa ottelusta:

Näillä taustoilla olen pakotettu lyömään vetoa kotivoitosta. NordicBetin aikaisen voitonmaksun tuoma lisäetu rohkaisee yrittämään suoraa voittoa, eikä minkäänlaisiin tasoitusvetoihin siis sotkeuduta tällä kertaa. Vetosuositus on Wolves voittaa ottelun kertoimella 2,34.

Huomaa varhainen voitonmaksu Nordicbetillä!

NordicBetillä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.