Ykkösen ottelu siirtyy tältä päivältä koronariskin takia

© Kuva: Getty Images

Ykkösen ottelu MYPA-KPV siirretään pelattavaksi myöhempään ajankohtaan ilmeisen koronavirusriskin takia, kertoo Palloliitto tiedotteessaan.

Ottelu oli tarkoitus pelata tänään, lauantaina, kello 17.00.

KPV:n joukkueen piirissä on todettu koronatartuntatapaus, josta saatiin vahvistettu tieto vasta joukkueen ollessa matkalla Myllykoskelle. KPV on kääntynyt takaisin kohti Kokkolaa. Koronatartunnan saanut joukkueen jäsen ei ollut mukana matkassa.

Palloliiton mukaan ottelun uudesta ajankohdasta samoin kuin KPV:n seuraavien otteluiden pelaamisesta tehdään päätökset viranomaisohjeistuksen mukaan myöhemmin.

Koronatartunta KPV:ssa vaikuttaa myös Kakkosen C-lohkon otteluun JIPPO-GBK, joka oli niin ikään määrä pelata tänään kello 17.00. GBK:lla on riveissään kaksi lainapelaajaa KPV:sta, joten sama koronariski koskee myös GBK:n joukkuetta. Myös GBK:n bussi kääntyi kesken pelireissun takaisin Kokkolaan, joten kamppailu JIPPOa vastaan siirtyy myöhempään ajankohtaan.

KPV on aloittanut kautensa Ykkösessä yhdellä voitolla ja kahdella tasapelillä. Kaksi ottelua pelannut MYPA ei ole vielä saanut pistetiliään auki.

Ykkösessä pelataan tänään ottelut SJK Akatemia-MuSa (15.00), EIF-Jaro (16.00) ja AC Oulu-VPS (17.00).

Artikkelia päivitetty 18.7.2020 klo 12.50: Lisätty tieto JIPPO-GBK -ottelusta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.