Ajaxin harjoitusottelu Hertha Berliniä vastaan sai pelottavan käänteen, kun hollantilaispuolustuja Daley Blind tuupertui kentän pintaan ottelun loppuhetkillä. Blindin joukkuetoverit riensivät auttamaan häntä, ja kaikeksi onneksi vakavan näköisestä tilanteesta selvittiin säikähdyksellä.

Blindilla on aiemmin todettu sydänvaivoja, joiden takia hänelle on asetettu sydämentahdistin. Ajax-luotsi Erik Ten Hag kertoo, että Blind on kunnossa tilanteen jäljiltä.

– Daley Blindin sydämentahdistin meni pois päältä. Hänet vaihdettiin heti pois kentältä, ja hän voi tällä hetkellä hyvin, Ten Hag kertoo Ziggo Sportille. Hän lisää, että Blindin tilannetta tutkitaan tarkemmin.

Blindilla diagnosoitiin sydänlihastulehdus joulukuussa 2019, kun hän kärsi huimauksesta Mestarien liiga -ottelussa Valenciaa vastaan. Hän oli tuolloin sivussa tositoimista yli kahden kuukauden ajan. Nyt häntä odottaa uusi lepojakso, kunnes lääkärit ovat selvittäneet, mikä aiheutti tuoreen pyörtymisen.