AS Roman uusi pääomistaja on amerikkalaismiljardööri Dan Friedkin. Elokuvatuottajanakin tunnettu pohatta hankki osake-enemmistön puheenjohtaja James Pallottalta.

– AS Roma astuu tänään uuteen aikakauteen uuden omistajan johdolla, tiedote julisti.

– Olemme ilahtuneita liittymisestämme tähän perheeseen. Aiomme tehdä, kuten eräs kannattaja pyysi, tästä ikonisesta seurasta yhden suurimmista nimistä jalkapallon maailmassa. Sitoutumisemme on totaalinen, ja tulemme olemaan selkeästi läsnä Roomassa, kaupungissa joka merkitsee meillle paljon, Friedkin sanoi yhtiönsä puolesta.

Toimitusjohtaja Guido Fienga säesti.

– Tämä on merkittävä päivä AS Romalle. On minulle etuoikeus päästä työskentelemään Friedkin Groupin rinnalla. Heidän intohimonsa tätä seuraa kohtaan on yhtä kiistaton kuin heidän meriittilistansa taloudellisella ja kaupallisella puolella.

Ensi vuonna ilmestyy uusin Dan Friedkinin tuottama elokuva, Killers of the Flower Moon. Sen on ohjannut Martin Scorcese, ja pääosissa nähdään sekä Leonardo Di Caprio, että Robert De Niro. Nähtäväksi jää, tuoko uusi omistaja jalkapallon puolelta yhtä isoja nimiä uuteen seuraansa.