Mestarien liiga
Atalanta – PSG
Keskiviikko 12.08. klo 22:00

Mestarien liigan puolivälierät pelataan tällä viikolla ja neljänä iltana saamme seurata todellista taistelua, sillä jatkoon menijä selviää yhdessä ottelussa. Ottelut alkavat melkoisella herkkupalalla, sillä Atalanta on pelannut koko kauden todella hienoa jalkapalloa ja PSG on tunnetusti isoilla resursseillaan umpilaadukas joukkue. Pariisilaiset on mallattu vetomarkkinoilla selkeäksi suosikiksi, mutta onko tämä aivan oikein?

Atalantan hyökkäystyöskentelyä on ollut ilo seurata koko kauden. Pelityyli on ollut luova ja maaleja Gian Piero Gasperinin suojatit ovat latoneet liukuhihnalta. Tosin laatujoukkueita vastaan Gasperinin pelikirja on takaiskuillekin altis ja tämä on syytä muistaa PSG:tä vastaan. Ykkösvahti Pierluigi Gollinin puuttuminen on bergamolaisille luonnollisesti paha takaisku. Josip Ilicic kärsii masennuksesta, eikä miestä odoteta kokoonpanoon puolivälieräänkään.

Ranskassa kausi lopetettiin jo koronapandemian alkuun ja PSG:n pelituntumaa on ylläpidetty harjoituspeleillä sekä cup-otteluilla. Poissaolot aiheuttavat varmasti huolta Thomas Tuchelille. Kylian Mbappe on ollut loukkaantuneena ja mies taistelee aikaa vastaan. Nuoresta ranskalaisesta olisi iso apu Neymarille. Loukkaantunut Marco Verratti sekä pelikieltoa kärsivä Angel Di Maria puuttuvat vuorenvarmasti.

Lyö vetoa ottelusta:

Laatuetunsa puolesta PSG on suosikki, mutta Atalantan kertoimissa on hieman ilmaa. Vetosuositukseen pääsee siis Atalanta – eli varsinainen peliaika päättyy tasapeliin tai Atalantan voittoon: Aasialainen tasoitusveto, Atalanta +0.5 kertoimella 1,96.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO