© Kuva: Getty Images

Brentford – Fulham: Maailman arvokkain jalkapallo-ottelu

Championship
Brentford – Fulham
Tiistai 04.08. klo 21:45

Tiistaina pelataan maailman arvokkain jalkapallo-ottelu, sillä Valioliigaan nouseminen tietää ottelun voittajalle megalomaanista tulovirtaa – puhutaan pitkälti yli sadan miljoonan punnan summista. Fulhamilla on suhteellisen tuoretta kokemusta ylimmästä sarjatasosta, mutta läntisen Lontoon paikallisvastustaja Brentford yrittää nousua huipputasolle peräti 73 vuoden tauon jälkeen.

Brentford oli lähellä varmistaa nousunsa jo suoraan runkosarjasta, mutta huono kauden lopetus vesitti homman ja vauhtia oli otettava play offeista. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Swansea tarjosi kovan vastuksen, mutta toisessa osaottelussa Thomas Frankin suojatit esiintyivät jälleen suvereenisti. Frankilla on heittää kentälle suunnattoman kova hyökkäystrio, joka on pelote myös finaalissa. Terveystilanne joukkueella on hyvä, eikä avauskokoonpanoon odoteta muutoksia.

Fulham joutui omassa karsinnassaan vielä yllättäviin vaikeuksiin Cardiffia vastaan, mutta selvisi kuitenkin finaaliin. Tässä ottelussa Scott Parker joutuu hikoilemaan hyökkäyskalustonsa pelikunnon suhteen: sekä joukkueen ehdoton syömähammas Aleksandar Mitrovic että viime otteluissa maaleja sylkenyt Neeskens Kebano ovat tähän otteluun epävarmoja tapauksia. Fulham ei ole viimeisissä keskinäisissä otteluissa juhlinut Brentfordia vastaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Odotettavissa on tarkkaa peliä, kuten tämän prioriteetin otteluissa yleensäkin. Nousukarsinnoissa suosikit ovat olleet viime ajat vahvoilla ja moni asia puhuu tälläkin kertaa suosikkivoiton puolesta. Vetosuosituksena on siis Brentford voittaa ottelun kertoimella 2,20.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.