Huuhkajien keskuspuolustaja Sauli Väisäsen seura Chievo Verona ei onnistunut nousemaan ensi kaudeksi Serie A:han.

Chievo raivasi tiensä Serie B:n nousukarsintoihin, ja pudotti avauskierroksella Empolin. Karsintojen välierävaiheessa Chievo voitti ensin kotonaan Spezian 2-0. Kun Spezia otti kuitenkin kotikentällään tiistaina 3-1 -voiton, eteni se 3-3 -maalein karsintojen finaaliin. Tasatilanteessa otteluparin ratkaisee sarjakauden sijoitus, ei vierasmaalisääntö. Se kävi Chievon kohtaloksi.

– Taistelijoiden sydämessä ei tunneta tappioita. Panimme sielumme, sydämemme ja kaiken voimamme peliin. Se ei riittänyt, mutta ylpeys on edelleen suuri. Eteenpäin aina, Chievo, seuran tililtä twiitattiin.

A.C. ChievoVerona

@ACChievoVerona
💛💙 Non c’è sconfitta nel cuore di chi lotta. Ci abbiamo messo l’anima, il coraggio e tutta la forza che avevamo. Non è bastato ma l’orgoglio resta enorme!
FORZA CHIEVO SEMPRE!💛💙
#ChievoVerona #Chievo #Calcio #football #together

Sauli Väisänen oli ratkaisevassa ottelussa Chievon vaihtopenkillä, mutta ei päässyt pelaamaan. 26-vuotiaan suomalaisen debyyttikausi Chievossa oli rikkonainen. Hän oli joukkueensa avauskokoonpanossa lähes kaikissa syyskauden otteluissa, mutta pelasi viimeisimmän pelinsä helmikuussa. Koronatauon jälkeen Väisästä ei ennen eilistä Chievon kokoonpanossa nähty.

16 Serie B -ottelussa Väisäselle tilastoitiin yksi tehty maali ja kuusi varoitusta. Hänen sopimuksensa Chievon kanssa kattaa vielä seuraavat kaksi kautta.

Spezia saa nousukarsintojen finaalissa vastaansa joko Frosinonen tai Pordenonen. Suoraan Serie A:han nousivat ylivoimaisella 18 pisteen erolla sarjan voittanut Perparim Hetemajn Benevento sekä toiseksi tullut Crotone.