© Kuva: Getty Images

FC Barcelona – Bayern München: Tosi kyseessä

Mestarien liiga
Barcelona – Bayern München
Perjantai 14.08. klo 22:00

Perjantaina Mestarien liigan puolivälierissä on tosi kyseessä, sillä maanosan ehdottomiin jättiläisiin kuuluvat FC Barcelona ja Bayern München ottelevat välieräpaikasta Estádio da Luzilla Lissabonissa. Ottelussa on tosi kyseessä, sillä sen lopullinen voittaja menee suoraan välieriin, eikä toista osaottelua pelata.

Barcelona selvisi edelliseltä kierrokselta jatkoon, vaikka joukkueen kesä on muuten ollut pettymyksiä täynnä. Quiqui Setiénin lähtöpasseja on ounasteltu jo jonkun aikaa, sillä mies ei ole tehtävässään onnistunut mitenkään mairittelevasti. Joukkueen peli on ennalta-arvattavaa ja maalipaikkoja ryhmä luo työläästi. Ei edellisen kierroksen rästiottelu Napolia vastaankaan ollut hyvä numeroista huolimatta. Tässä ottelussa Setién saa keskikentälle pelikieltonsa kärsineet pelaajat takaisin. Ousmane Dembélé sekä Samuel Umtiti lienevät molemmat poissa.

Bayern on ollut lähes koko kauden pysäyttämätön, eikä Chelseasta ollut edellisellä kierroksella mitään vastusta. Hans-Dieter Flickin suojatit pystyvät pelaamaan monipuolisesti ja Robert Lewandowski on viimeistelijä vailla vertaa. Kokoonpanotiedot lupaavat saksalaisille hyvää, sillä Benjamin Pavard lienee ainoa varma poissaolija. Ensi kaudeksi sainattu Leroy Sane ei ole pelikelpoinen tämän kauden otteluissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelillisesti Bayern on merkittävästi vahvempi joukkue, mutta Lionel Messin huippuonnistuminen antaa Katalonian ylpeydelle mahdollisuuksia. Bayern voittaa ottelun hieman useammin kuin joka toinen kerta, joten pientä etua on kertoimista saatavilla, kun muistetaan Nordicbetin varhainen voitonmaksu. Vetosuositus on siis Bayern München voittaa ottelun kertoimella 1,99.

Huomaa varhainen voitonmaksu Nordicbetillä!

NordicBetillä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.