Kakkosessa nähtiin tiistaina komea yleisölukema, kun FC Vaajakosken ja JJK:n välistä Jyväskylän derbyä oli seuraamassa peräti 1 503 katsojaa. Lukema on FC Vaajakosken uusi yleisöennätys. Todellisuudessa hyvätasoisesta ottelusta nautti vielä moni muukin, sillä peli oli nähtävissä myös Ruudussa.

JJK johti ottelua 2-0 Robin Saastamoisen kahdella maalilla, mutta FCV osoitti sisukkuutta ja nousi lopulta 3-2 -voittoon. Jos vaajakoskelaisten Saku Leppästä vielä v*tutti kauden ensimmäisen derbyn jälkeen, niin eipä enää.

FC Vaajakoski

@FCVaajakoski

Miesten Kakkonen

@MiestenK
Saadaanhan tästäkin derbystä Leppäsen kommentit, @FCVaajakoski?

Miesten Kakkonen

@MiestenK
Saku Leppäsestä löytyi sepporätymäisiä piirteitä eilisen derbytappion jälkeen. 😅😂 @FCVaajakoski #Kakkonen
Ei kuulemma vituta.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Jyväskylän derby @MiestenK tarjosi eilen mieletöntä draamaa! 🤯 Katso @FCVaajakoski - @JJK1923 -ottelun maalikooste: ruutu.fi/video/3661549 #Kakkonen #Jalkapallo #futis

Keskikenttäpelaaja Kimmo Huisman pelasi FCV:n avauskokoonpanossa ja tuli vaihtoon 1-2 -tilanteessa 56 minuutin pelin jälkeen, Saku Leppäselle tilaa tehden. Huismanin twiitti ottelun jälkeen kertoo karun kaunista kuvaa suomalaisjalkapalloilijan arjesta. Huisman ei nimittäin kovin kauaa saanut derbyvoitosta nauttia, sillä pian pelin jälkeen hänen täytyi kiirehtiä töihin yövuoroon.

– Derbyvoitto huikealla nousulla. Mitenpä sitä muutenkaan juhlistaisi, kun menemällä töihin koko yöksi. Tunteiden vuoristorataa, Huisman kirjoitti.

Miesten Kakkonen

@MiestenK
Jalkapalloilijan arkea Suomessa. Respect! 🎩

Kimmo Huisman

@HuismanKimmo
Derby voitto huikealla nousulla. Mitenpä sitä muutenkaan juhlistaisi, kun menemällä töihin koko yöksi. Tunteiden vuoristorataa. FCV❤️

Korkeatasoinen ja jännittävä trilleri sai runsaasti suitsutusta sosiaalisessa mediassa. Voitot derbyissä ovat nyt 1-1, mutta mikä parasta, poikkeuksellisen kauden poikkeuksellinen sarjajärjestelmä tarjoaa vielä kolmannenkin Jyväskylän derbyn. JJK:n myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen lupaileekin 17.9. pelattavaan otteluun 2 000 ja 3 999 katsojan välille asettuvaa yleisömäärää, mikäli koronatilanne sen vain sallii.

Joni 🇺🇦Vesalainen

@JoniVesalainen
@FCVaajakoski⁩ tänään parempi -tilanne kaupungin herruudesta ⁦⁦@JKLn_kaupunki⁩ 1-1 osa Ratkaiseva peli 17.9 ⁦@JJK1923⁩ vs ⁦@FCVaajakoski⁩ ⁦@MiestenK⁩ liput jjk.fi jos ei rajoituksia yleisömäärä alkaa 2 tai 3 ja numeroita on 4

JJK ja FCV ovat Kakkosen C-lohkossa seitsemän pelatun ottelun jälkeen sijoilla kolme ja neljä. Seitsemän maalia viimeistellyt JJK:n Robin Saastamoinen on lohkon maalitilastossa jaetulla kakkossijalla.

Miesten Kakkonen

@MiestenK

Miesten Kakkonen

@MiestenK
FCV:n 14 vuotta vanha yleisöennätys on lyöty! 💪

@FCVaajakoski'n ja @JJK1923:n välistä derbyä seuraa komeat 1503 silmäparia. #Kakkonen kiinnostaa!
Vertailua: Ykkösessä on ylitetty 1500 raja vain kahdesti tällä kaudella. Eilisessä FC Lahden ja FC Hongan liigakamppailussa vain muutama katsoja enemmän.

Juttuun lisätty Ruudun tarjoama maalikooste kello 12.25.