Futaajan arkea Suomessa – derbyvoitto ennätysyleisön edessä ja yöksi töihin

© Kuva: Juha Tamminen

Kakkosessa nähtiin tiistaina komea yleisölukema, kun FC Vaajakosken ja JJK:n välistä Jyväskylän derbyä oli seuraamassa peräti 1 503 katsojaa. Lukema on FC Vaajakosken uusi yleisöennätys. Todellisuudessa hyvätasoisesta ottelusta nautti vielä moni muukin, sillä peli oli nähtävissä myös Ruudussa.

JJK johti ottelua 2-0 Robin Saastamoisen kahdella maalilla, mutta FCV osoitti sisukkuutta ja nousi lopulta 3-2 -voittoon. Jos vaajakoskelaisten Saku Leppästä vielä v*tutti kauden ensimmäisen derbyn jälkeen, niin eipä enää.

Keskikenttäpelaaja Kimmo Huisman pelasi FCV:n avauskokoonpanossa ja tuli vaihtoon 1-2 -tilanteessa 56 minuutin pelin jälkeen, Saku Leppäselle tilaa tehden. Huismanin twiitti ottelun jälkeen kertoo karun kaunista kuvaa suomalaisjalkapalloilijan arjesta. Huisman ei nimittäin kovin kauaa saanut derbyvoitosta nauttia, sillä pian pelin jälkeen hänen täytyi kiirehtiä töihin yövuoroon.

– Derbyvoitto huikealla nousulla. Mitenpä sitä muutenkaan juhlistaisi, kun menemällä töihin koko yöksi. Tunteiden vuoristorataa, Huisman kirjoitti.

Korkeatasoinen ja jännittävä trilleri sai runsaasti suitsutusta sosiaalisessa mediassa. Voitot derbyissä ovat nyt 1-1, mutta mikä parasta, poikkeuksellisen kauden poikkeuksellinen sarjajärjestelmä tarjoaa vielä kolmannenkin Jyväskylän derbyn. JJK:n myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen lupaileekin 17.9. pelattavaan otteluun 2 000 ja 3 999 katsojan välille asettuvaa yleisömäärää, mikäli koronatilanne sen vain sallii.

JJK ja FCV ovat Kakkosen C-lohkossa seitsemän pelatun ottelun jälkeen sijoilla kolme ja neljä. Seitsemän maalia viimeistellyt JJK:n Robin Saastamoinen on lohkon maalitilastossa jaetulla kakkossijalla.

Juttuun lisätty Ruudun tarjoama maalikooste kello 12.25.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.