Huuhkajien oli tänään, tiistaina, määrä pitää tiedotustilaisuus koskien syyskuun Nations Leaguen otteluita, mutta maajoukkueen info siirtyy myöhempään ajankohtaan.

Tilaisuudessa olisi julkistettu A-maajoukkueen ja alle 21-vuotiaiden maajoukkueen pelaajaryhmät syyskuun otteluihin. Huuhkajat kohtaa syyskuussa Nations Leaguessa Walesin kotikentällä ja Irlannin vieraissa, ja Pikkuhuuhkajat pelaa EM-karsinnoissa Romaniaa ja Ukrainaa vastaan.

– Emme ole saaneet viranomaisilta vielä päätöksiä rajoituksiin hakemiemme poikkeuslupien suhteen, joten emme tässä vaiheessa pysty kertomaan enempää otteluista tai pelaajien pääsystä niihin, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande kommentoi tiedotteessa.

Tiedotustilaisuuden uusi ajankohta tiedotetaan mahdollisimman pian.

Syyskuun alussa pelattavat Nations Leaguen ottelut pelataan koronaviruspandemian takia ilman yleisöä. Palloliitto kertoi viime viikolla, että Wales-ottelun pelaamista Olympiastadionilla Helsingissä ei ole vielä vahvistettu.

– Mikäli Wales ei pääse Suomeen pelaamaan ilman karanteenia, haetaan ottelulle yhteistyössä UEFA:n kanssa ottelupaikka neutraalista maasta.

– Palloliitto tekee parhaillaan yhteistyötä viranomaisten kanssa, jotta UEFA:n protokollan mukaisesti järjestettyihin otteluihin viranomaisilta saadaan poikkeuslupa sekä maahantulon että karanteenin osalta. Takaraja ottelustadionin vahvistamiselle on 25.8.