Hyökkääjälegenda lataa valtavia odotuksia Juventuksen yllätysvalinta Andrea Pirlon valmennusuralle – povaa menestymään jopa Zinédine Zidanea paremmin

© Kuva: Getty Images

Alessandro Del Piero uskoo Andrea Pirlon menestykseen Juventuksen päävalmentajana. 41-vuotias seuraikoni pestattiin lauantaina yllättäen edustusjoukkueen ruoriin Mestarien liigasta putoamisen jälkeen erotetun Maurizio Sarrin paikalle.

Pirlon valintaa pidettiin suurilta osin yllätyksenä. Italian entinen maajoukkuemies oli vasta viikko sitten pestattu seuran reservijoukkueen valmentajaksi, joka pelaa Serie C -tasolla.

Del Piero luottaa Pirlon potentiaaliin.

– Rehellisesti sanottuna minäkään en odottanut hänestä päävalmentajaa. Se yllätti minutkin täysin, Del Piero sanoi Sky Sport Italialle.

– Olin jo tyytyväinen siitä, kun hänet valittiin alle 23-vuotiaiden joukkueen valmentajaksi. Ajattelin sen olleen oikea siirto, mutta hän on kiilannut vielä siitä edelle.

– Aiemmin piti käydä iso prosessi läpi ja oppia taidot alemmissa sarjoissa. Viime vuosina olemme kuitenkin nähneet Filippo ja Simone Inzaghin sekä Gennaro Gattuson onnistuvan. He olivat huippupelaajia ja aloittivat suoraan hyvistä seuroista.

Del Pieron mielestä Pirlolla on lahjat menestyä jopa Real Madridin Zinédine Zidanea paremmin.

– Se ei ole täysin reilu vertailukohde, koska Zizou oli valmentanut jo aiemmin Real Madridin nuorisojoukkuetta sekä toiminut Carlo Ancelottin apumiehenä. Pirlolla on kuitenkin kaikki mitä vaaditaan pärjäämään jopa Zidanea paremmin.

– Hän tuntee ennestään seuran, pelaajat ja johtoportaan. Uskon heidän kommunikoineen jo hyvinkin selkeästi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.