Internazionale ja Getafe iskevät illalla yhteen Eurooppa-liigan pudotuspeleissä – Antonio Conte: ”Siitä tulee likaista”

© Kuva: Getty Images

Internazionale ja Getafe kohtaavat toisensa keskiviikkoiltana Eurooppa-liigan neljännesvälierissä Saksassa.

Ottelu on yksiosainen ja voittaja etenee puolivälieriin. Kamppailu potkaistaan käyntiin Schalken kotistadionilla Gelsenkirchenissä Suomen aikaa klo 22.00.

Inter on pysynyt hyvässä ottelurytmissä, sillä Serie A päättyi viime viikonloppuna. Getafe on sen sijaan ollut pelaamatta kahden ja puolen viikon ajan.

Getafe pudotti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Ajaxin. Getafe pelasi otteluparissa kurinalaista jalkapalloa, härnäsi Ajaxia ottelun alusta loppuun ja hollantilaiset astuivat täydellisesti Getafen asettamaan miinaan menetettyään hermonsa.

Interin päävalmentaja Antonio Conte tiedostaa, että vastaan asettuu hyvin haastava ja vaikeasti voitettava joukkue.

– Olemme opiskelleet Getafea. He ovat asettaneet La Ligan suurseurat vaikeuksiin ja hävisivät vain pienillä eroilla. Se kertoo paljon Getafesta. Heillä on kaksi hyvin vahvaa ja sijoittuvaa hyökkääjää, jotka auttavat joukkuetta. He ovat hyviä pelaajia kääntämään otteluita. Tiedämme, että luvassa on vaikea ottelu, mutta meidän on osoitettava, mitä haluamme. Kohtaamme vaikean vastustajan ja siitä tulee likaista, Conte totesi.

Getafen päävalmentaja José Bordalás toivoi Conten ennemminkin ajatelleen, että ottelusta tulee haastava kuin likainen.

– En ole kuullut hänen kommenttejaan, eikä minun ole siten kommentoitava niitä. Toivon hänen tarkoittaneen, että luvassa on intensiivinen ottelu. Interin ei pidä olla huolissaan, koska he kohtaavat Getafen kaltaisen pienen seuran.

Getafen seurapresidentin Ángel Torresin mielestä seura voi voittaa Eurooppa-liigan, jos Inter kaatuu neljännesvälierissä. Bordalás ei ole suoranaisesti samaa mieltä.

– Kunnioitan seurapresidenttiäni, mutta emme voi ajatella Eurooppa-liigan voittamista ennen kuin kohtaamme Interin, joka on meitä parempi jokaisella osa-alueella. Niin taloudellisesti kuin kentälläkin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.