Kansallisen Liigan ystäville on tänään tarjolla ottelu myös ilmaiskanavalla TV2:ssa ja Yle Areenassa. Kello 17 alkavassa ottelussa kohtaavat sarjassa kuudentena oleva PK-35 Vantaa ja seitsemäntenä oleva Honka.

Kentällä nähtävistä pelaajista kauden paras maalintekijä on toistaiseksi ollut neljä maalia tehnyt Hongan Dana Leskinen. 18-vuotias Leskinen kertoi Ylen haastattelussa siitä, kuinka 15-vuotiaana Saksaan lähteminen ei jättänyt pelkästään hyviä muistoja. Hän mielii kuitenkin vielä uudestaankin ulkomaille pelaamaan – esimerkiksi takaisin Saksaan tai sitten Englantiin tai Yhdysvaltoihin.

– Näen itseni vielä ulkomailla. Minulla on tosi korkeat tavoitteet ja tykkään unelmoida isosti. Jotkut ihmiset unelmoivat tosi konkreettisista asioista, mutta minä haluan vain tähdätä koko ajan jonnekin, Leskinen toteaa.

Helmarit

@HelmaritFI
Katselusuositus! 👀👇

Tänään @KansallinenL ottelu @PK35Vantaa 🆚 @FCHonkaNaiset on katsottavissa Ruudun lisäksi myös Yle TV2:ssa klo 17.00 alkaen.

Lue myös Ylen juttu Pikkuhelmareiden Dana Leskisestä ➡️ yle.fi/urheilu/3-1151…

#Helmarit #Pikkuhelmarit #KansallinenLiiga
yle.fi

Dana Leskinen muutti 15-vuotiaana yksin Saksaan jalkapallounelman perässä – hyökkääjälupauksen arki...

Syyskuussa 19 vuotta täyttävä FC Hongan hyökkääjä haluaa haaveilla isosti ja uskoo, että kaikki asiat, myös kurjat, ovat elämässä kokemisen arvoisia.

Subway Kansallinen Liiga

@KansallinenL
Tänään #KansallinenLiiga'n ottelu @PK35Vantaa 🆚 @FCHonkaNaiset nähtävissä ruudun lisäksi myös Yle TV2:ssa ja Areenassa🙌

Tunnelmaan voi virittäytyä tutustumalla Hongan hyökkääjälupauksen Dana Leskisen kokemuksiin Saksan pelikentiltä👇

yle.fi/urheilu/3-1151…
📸: Joope Erkkilä

Kansallista Liigaa johtaa Åland United kuuden pisteen erolla lähimpiin uhkaajiinsa KuPS:iin ja TiPS:iin. TiPS on tosin pelannut ottelun ahvenanmaalaisia vähemmän.