Kolmosen kamppailun kuulutukset aiheuttivat polemiikkia: ”Ohjeille on syynsä”

© Kuva: Juha Tamminen

Pallo-Sepot-44:n ja Tampere Unitedin Kolmosen ottelussa nähtiin – tai pikemminkin kuultiin – tavanomaista erikoisempi välikohtauksen poikanen, kun Tampere United syytti PS-44:n kuuluttajaa vierasyleisön provosoinnista.

– Kuuluttaja provosoi vieraskannattajia kritisoimalla tuomion keveyttä. Järjestyksenvalvojat joutuvat menemään rauhoittelemaan (myös) kuuluttajaa, Tampere Unitedin Twitter-otteluseurannassa kerrotaan.

PS-44:n joukkueenjohtaja Tarmo Westman kuittaa Tamperelaiselle tapahtuneen huumorilla.

– Kuuluttaja on huumori-ihmisiä. Hän toteuttaa tällaista itseajattelua mikrofonin kautta, Westman kertoo Tamperelaiselle.

PS-44 toimii amatööripohjalta, ja Westmanin mukaan ottelutapahtumiin kuuluu pilke silmäkulmassa tapahtuva kuuluttaminen.

– Olin penkillä enkä aivan tarkkaan seurannut, mutta kontaktitilanne siinä oli ja keltainen oli seurauksena. Tunnen kuuluttajan hyvin ja hänellä on tapana viljellä omintakeista huumoria sekaan, se mielestäni vähän kuuluukin tällaiseen ottelutapahtumaan. Hän sanoi jotain sinnepäin, että kas kun ei tullut suoraa punaista. Tästä vieraskannattajat taisivat sitten osaltaan hermostua.

– Pelaamme omaksi iloksemme, ja yritämme tietysti viedä pisteitä noilta porukoilta jotka pelaavat enemmän vakavamielisesti, Westman naurahtaa.

Tampere United kommentoi Westmanin puheita Twitterissään keskiviikkona. Twiitissä huomautetaan, että kuuluttajia koskevat säännöt ovat syystä olemassa.

– Hiukan liian kepeä on naapurin suhtautuminen siihen, että kuuluttaja toimii räikeästi Palloliiton ohjeiden vastaisesti. Niille ohjeille kun on ihan syynsä, Tampere United twiittaa.

PS-44:n ja Tampere Unitedin ottelua oli seuraamassa 258 katsojaa. Ottelu päättyi lopulta pistejakoon tuloksella 1-1.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.