KTP vahvistuu kolmella ulkomaalaishankinnalla

© Kuva: Juha Tamminen

KTP on vahvistanut rivejään kolmella ulkomaalaishankinnalla: Mikalla, Michael Olusoji Ogungbarolla ja David Onyeanulalla. Mika ja Onyeanula tuovat tulivoimaa kotkalaisten hyökkäysosastolle, Ogungbaro puolestaan täydentää puolustuslinjaa.

Mika, eli koko nimeltään Miguel Ángel Junco Martínez, siirtyy KTP:n riveihin Espanjan Segunda B:n Xerez Deportivosta. 27-vuotias hyökkääjä on tehnyt seuran kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

Mikan tavoin hyökkääjänä viihtyvä nigerialainen Onyeanula, 20, on kotimaansa sarjojen lisäksi kerännyt pelikokemusta Romaniasta sekä Viron ja Maltan pääsarjoissa. Onyeanulan sopimus jatkuu kauden 2021 loppuun asti.

24-vuotias puolustaja Ogungbaron pahvi käsittää loppukauden ja lisäksi ensi kaudesta on olemassa optio. Nigerialaispuolustaja siirtyy KTP:hen Slovenian liigan NK Bravosta. Lisäksi hän on pelannut aiemmin Norjan eri sarjatasoilla sekä Tanskassa Midtjyllandin U19-joukkueessa.

KTP julkaisi uudet pelaajat komean videon saattelemana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.