KuPS kiinnitti nuoren lupauksen Hollannista – debytoi Veikkausliigassa 15-vuotiaana

© Kuva: Eetu Ikola
KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Veikkausliigan mestaruuden viime kaudella voittanut KuPS tiedottaa kotisivuillaan tehneensä 2+1 -vuotisen sopimuksen lupaavan keskikenttäpelaajan Oskari Sallisen kanssa. 19-vuotias Sallinen on jo harjoitellut useamman viikon KuPS:n mukana.

Sallinen on JJK:n kasvatti, joka teki debyyttinsä Veikkausliigassa kesäkuussa 2017, ollen vasta viikkoa vaille 16-vuotias. HJK:ta vastaan pelatut kuusi peliminuuttia ovat toistaiseksi Sallisen ainoat pääsarjaminuutit.

Pian veikkausliigadebyyttinsä jälkeen Sallinen siirtyi JJK:sta Hollannin pääsarjaseura Groningeniin. Kolmen Hollannin vuotensa aikana Sallinen pelasi seuran U17-, U19- ja U21-joukkueissa yhteensä 52 ottelua. Lisäksi hän pelasi Groningenin ykkösjoukkueen mukana kaksi harjoitusottelua.

Sallinen on kuulunut vuosien ajan myös Suomen poikamaajoukkueiden runkopelaajiin.

– Edellisestä ottelusta on kulunut 7 kuukautta, joten kova into päästä taas pelaamaan. Tavoitteena on saada alkuun pelituntumaa ja sen jälkeen koitan mahdollisimman nopeasti lunastaa oman paikan edustusjoukkueen keskikentältä, Sallinen toteaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!