Veikkausliigan hallitseva mestari Kuopion Palloseura kohtaa Mestarien liigan ensimmäisellä karsintakierroksella norjalaisen Molden.

KuPS arvottiin otteluun vierasjoukkueeksi. Ottelu pelataan 18. tai 19. elokuuta Norjassa. Voittaja jatkaa Mestarien liigan toiselle karsintakierrokselle ja häviäjä Eurooppa-liigan toiselle karsintakierrokselle.

Mestarien liigan karsintakierrokset pelataan tänä vuonna koronaviruspandemiasta johtuen yksiosaisina. Ainoana poikkeuksena toimii lohkovaihetta edeltävä playoff-kierros, joka pelataan normaalisti kaksiosaisena. Yksiosaiset ottelut pelataan tämänhetkisen tiedon mukaan suljettujen ovien takana.

Jos yksiosaisen ottelun voittaja ei selviä varsinaisen peliajan aikana, pelataan ottelussa vielä jatkoaika ja mahdollisesti rangaistuspotkukilpailu.

Molde on Norjan Eliteserienin hallitseva mestari ja on tällä hetkellä, 13 kierroksen jälkeen, sarjassa toisena. KuPS on kahdeksan ottelun jälkeen Veikkausliigan sarjakärjessä ja isännöi tänään, sunnuntaina, Helsingin Jalkapalloklubia.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
Kuopion Palloseuran pelaa Mestareiden Liigan 1.karsintakierroksen ottelun vieraskentällä ja vastaan asettuu norjalainen Molde FK.

#KuPS #veikkausliiga #UCLfi

Molde Fotballklubb 🏆

@Molde_FK
Vi møter finske KuPS på Aker Stadion i første runde av CL-kvalifiseringen!