Benfica nimesi Jorge Jesusin uudeksi päävalmentajakseen noin kuukausi sitten.

Jesus palasi seuraan, jossa voitti päävalmentajana kolmesti Portugalin pääsarjamestaruuden ja viidesti maan liigacupin.

Benfican seurajohto lupasi tähtivalmentajalleen aikovansa koota ensi kaudeksi hyvin kilpailukykyisen joukkueen, jolla voisi pärjätä myös eurokentillä kotimaan sarjan lisäksi.

Benfica on ollut jo pitkään Edinson Cavanin kintereillä, ja uruguaylaiskärjen odotetaan siirtyvän seuraan piakkoin.

Sitä ennen Benfica on kuitenkin vahvistamassa joukkuettaan kahdella nimimiehellä.

Tottenhamista kahdeksan vuoden jälkeen poistunut Jan Vertonghen on nimittäin siirtymässä Benficaan kolmivuotisella sopimuksella. Vertonghen on vapaa agentti, eikä Benfica joudu siten maksamaan hänestä siirtokorvausta kenellekään.

Vertonghenin lisäksi Benfica aikoo hankkia portugalilaismedioiden mukaan Évertonin brasilialaisesta Grêmiosta. Éverton voitti Copa Américan maalikuninkuuden kesällä 2018, jolloin Brasilia juhli maanosaturnauksen mestaruutta.

24-vuotiasta Évertonia on huhuttu vuosien aikana muun muassa Atléticoon ja Valioliigassa pelaaviin seuroihin, mutta lopulta Brasilian A-maajoukkuelaituri päätyi Benficaan. Éverton saapui Lissaboniin keskiviikkona.