Mario Balotelli seuraavaksi Itä-Eurooppaan? – Neuvotteluissa jo pitkällä

© Kuva: Getty Images

Koko jalkapallomaailman tuntema Mario Balotelli palasi täksi kaudeksi kotikonnuilleen, ja siirtyi kovin odotuksin Serie A:han nousseen Brescian riveihin. 29-vuotiaan hyökkääjän kaudesta tuli kuitenkin melkoinen pannukakku. Kentällä syntyi 19 ottelussa viisi maalia, mutta varoituksia Balotelli otti kuusi, ja punainen korttikin nousi kerran.

Kentän ulkopuolella meni sitten vielä kehnommin kolarointeineen skandaaleineen. Viimeinen piste oli, kun Balotellin epäiltiin vältelleen koronatestejä ja lintsanneen harjoituksista. Brescia purkikin Balotellin kolmevuotisen sopimuksen jo ennen kauden päättymistä.

Nyt eri lähteet Romaniassa, Ranskassa ja Italiassa kertovat, että Balotellin uusi joukkue saattaa löytyä Romaniasta. Romanian mestaruuden maanantaina varmistanut CFR Cluj on kertoman mukaan jo pitkällä neuvotteluissa Balotellin kanssa.

Jos huhu toteutuu, merkitsee se Balotellin ammattilaisuralle ensimmäistä pysäkkiä Euroopan TOP 5 -liigojen ulkopuolella. Hän on pelannut aiemmin urallaan muun muassa Interissä, Manchester Cityssä ja AC Milanissa, ja voittanut kolmesti Serie A:n, kerran Valioliigan ja kerran Mestarien liigan.

Italian A-maajoukkueessa Balotelli on pelannut 36 ottelua, joissa hän on tehnyt 14 maalia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.