Koko jalkapallomaailman tuntema Mario Balotelli palasi täksi kaudeksi kotikonnuilleen, ja siirtyi kovin odotuksin Serie A:han nousseen Brescian riveihin. 29-vuotiaan hyökkääjän kaudesta tuli kuitenkin melkoinen pannukakku. Kentällä syntyi 19 ottelussa viisi maalia, mutta varoituksia Balotelli otti kuusi, ja punainen korttikin nousi kerran.

Kentän ulkopuolella meni sitten vielä kehnommin kolarointeineen skandaaleineen. Viimeinen piste oli, kun Balotellin epäiltiin vältelleen koronatestejä ja lintsanneen harjoituksista. Brescia purkikin Balotellin kolmevuotisen sopimuksen jo ennen kauden päättymistä.

Nyt eri lähteet Romaniassa, Ranskassa ja Italiassa kertovat, että Balotellin uusi joukkue saattaa löytyä Romaniasta. Romanian mestaruuden maanantaina varmistanut CFR Cluj on kertoman mukaan jo pitkällä neuvotteluissa Balotellin kanssa.

RMC Sport

@RMCsport
🇷🇴 Mario Balotelli serait en négociations avec le CFR Cluj, en Roumanie

Jos huhu toteutuu, merkitsee se Balotellin ammattilaisuralle ensimmäistä pysäkkiä Euroopan TOP 5 -liigojen ulkopuolella. Hän on pelannut aiemmin urallaan muun muassa Interissä, Manchester Cityssä ja AC Milanissa, ja voittanut kolmesti Serie A:n, kerran Valioliigan ja kerran Mestarien liigan.

Italian A-maajoukkueessa Balotelli on pelannut 36 ottelua, joissa hän on tehnyt 14 maalia.