New York City FC:n suomalaiskapteeni Alexander Ring onnistui taas maalinteossa, kun hänen joukkueensa nujersi Chicago Firen 3-1-lukemin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä MLS:ssä.

Ring sinetöi NYCFC:n voiton 15 minuuttia ennen päätösvihellystä, kun hänen tarkka laukauksensa upposi oikeaan alakulmaan Anton Tinnerholmin matalasta keskityksestä.

Major League Soccer

@MLS
The move from Anton Tinnerholm, the finish from Alex Ring! 🔥

#NYCFC is cruising. #NYCvCHI

Ring onnistui maalinteossa myös viime tiistaina, kun NYCFC voitti Columbus Crew’n 1-0-lukemin 29-vuotiaan keskikenttäpelaajan maalilla. Newyorkilaisseura on nyt kahden pelin voittoputkessa ja itäisen konferenssin yhdeksännellä sijalla.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Robin Lod pelasi 45 minuuttia Minnesota Unitedin 1-3-tappiossa FC Dallasia vastaan.

Lassi Lappalaisen ja Jukka Raitalan edustama Montreal Impact pelasi oman ottelunsa jo päivää aiemmin, kun se hävisi Toronto FC:lle 0-1 perjantain ja lauantain välisenä yönä. Kumpikin suomalaispelaaja pelasi täydet minuutit.