© Kuva: Getty Images

PSG – Bayern München: Kaksi parasta kohtaa

Mestarien liiga
PSG – Bayern München
Sunnuntai 23.08. klo 22:00

Sunnuntaina eurojalkapallon kausi huipentuu PSG:n ja Bayern Münchenin väliseen Mestarien liigan finaaliin. Poikkeusoloissa Mestarien liigan ratkaisupelit on saatu pelattua läpi erityisjärjestelyin ja kaikkien riemuksi turnaus saadaan pelattua loppuun asti. Finaalissa on vastakkain kaksi ehdottomasti kauden parasta joukkuetta ja sunnuntain ottelua odotetaan vesi kielellä.

Lyö ilmainen 50€ liveveto Mestarien liigan finaaliin!

PSG:n omistajat ovat viimeinkin saamassa vastinetta rahoilleen, kun joukkue on saavuttanut historiallisen finaalipaikan. Välierässä RB Leipzigillä ei ollut suurempaa sanansijaa Thomas Tuchelin tähtisikermää vastaan. Neymar ja Kylian Mbappe muodostavat tällä hetkellä todella jykevän hyökkäyspelotteen. Tuchel joutuu odottelemaan vielä varmuutta ykkösvahti Keylor Navasin pelikunnosta. Kaikkein todennäköisintä on, että välierän tapaan maalissa aloittaa Sergio Rico.

Bayern Münchenin kautta kuvaillessa alkavat loppua laatusanat. Joukkue jatkoi upeita otteitaan välierässä, eikä Lyonista ollut Hans-Dieter Flickin suojattien pysäyttäjäksi. Tosin Lyonilla oli ottelun alkupuolella omat paikkansa ja finaaliin puolustuksen on tiivistyttävä, sillä vastus kovenee vielä tuntuvasti. PSG:n tapaan Bayernin hyökkäyskalusto on maailmanluokkaa ja joukkueen tulivoima on käsittämättömän kova. Puolustuksen Jerome Boateng saattaa missata finaalin välierässä saamansa kolhun vuoksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Bayern on ottelussa suosikki ja ottelun voittajakertoimissa ei ole mainittavaa etua tarjolla. Ottelu on lähtökohtaisesti runsasmaalinen ja korkeasta linjasta huolimatta vetosuosituskin liittyy maalimäärään – vähintään neljällä maalilla lunastetaan: Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,00. Toivotaan joka tapauksessa hienoa jalkapallonäytöstä!

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.