Putoaminen Mestarien liigasta oli liikaa – Maurizio Sarrille potkut Juventuksesta

© Kuva: Getty Images
KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Juventus on antanut potkut päävalmentajalleen Maurizio Sarrille. Italialainen ehti olla torinolaisseuran peräsimessä ainoastaan kauden ajan. Sarri johdatti joukkueen Italian mestaruuteen, mutta Mestarien liigassa tie nousi pystyyn neljännesvälierissä Lyonia vastaan. Myös Coppa Italian finaalissa tuli tappio Napolia vastaan.

Juventus tiedotti asiasta lauantaina. Perjantaina joukkue putosi Mestarien liigasta Lyonille. Juventus voitti kotiottelunsa Cristiano Ronaldon osumilla 2-1, mutta Lyon eteni vierasmaalisäännöllä jatkoon.

Seuran verkkosivuilla olleessa tiedotteessa seura tiedotti potkuista, ja kiitti Sarria tekemästään työstä. Myös miehen edellinen valmennuspesti jäi vain yhden kauden mittaiseksi, kun italialainen sai edellisen kauden päätteeksi potkut Chelsean peräsimestä.

Entistä Tottenhamin päävalmentajaa Mauricio Pochettinoa pidetään yhtenä vahvana vaihtoehtona Juventuksen seuraavaksi luotsiksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!