© Kuva: Getty Images

RB Leipzig – Atletico Madrid: Leipzig ilman Werneriä

Mestarien liiga
RB Leipzig – Atletico Madrid
Torstai 13.08. klo 22:00

Mestarien liigan puolivälierät alkoivat eilen huikealla ottelulla – tosin eiliselle vetotipsille lisäaika oli kuolettava. Tästä huolimatta eteenpäin on mentävä ja otetaan luupin alle torstain ottelu RB Leipzigin ja Atletico Madridin välillä. Puolueettomalla kentällä Lissabonissa pelattava ottelu ratkaisee jatkoon menijän kerrasta poikki -menetelmällä.

Leipzig lopetteli Bundesligan jo kesäkuussa ja sijoittui kolmanneksi sarjassa. Sen jälkeen ainoa ottelu on ollut parin viikon takainen harjoitusmatsi, jossa pelattiin tasuri Wolfsburgia vastaan. Ajoitus ei ole siis itäisen Saksan ylpeydelle mitenkään optimi. Tauon aikana Leipzig koki suoneniskun, kun maalitykki Timo Werner myytiin Chelseaan. Englantiin matkasi siis 32 maalin verran tulivoimaa, joka varmasti vaikuttaa hyvin Mestarien liigassa pelaanneeseen Julian Nagelsmannin porukkaan.

Atletico Madrid joutui ottelun alla myrskyn silmään, kun Angel Correa sekä Sime Vrsaljko testattiin korona-positiivisiksi. Muita tartuntoja ei ole ainakaan tähän mennessä ilmaantunut, joten pelillisesti näillä ei ole juurikaan vaikutusta. Diego Simeone pystynee siis pistämään kentälle todella vahvan kokoonpanon. Espanjan sarjakolmonen ei ole La Ligan päättymisen jälkeen pelannut harjoituspelejä, vaan tulee suoraan tositoimiin.

Lyö vetoa ottelusta:

RB Leipzigin heikentynyt hyökkäysvaara yhdistettynä Atleticon tiukkaan joukkuepuolustukseen laskee odotusarvoa maalien suhteen. Markkinat ovat tämän jo tiedostaneet, joten vetomielessä eniten jää kiinnostamaan Atleticon menestys, jota suositellaan kevyehkösti: Atletico Madrid voittaa ottelun kertoimella 2,23.

Huomaa varhainen voitonmaksu Nordicbetillä!

NordicBetillä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.