Real Madrid -legenda näkee PSG:llä Mestarien liigan finaalissa ainutlaatuisen mahdollisuuden: ”Heillä on mahdollisuus tehdä historiaa”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid -legenda Luis Figo uskoo PSG:n olevan sunnuntaina kaikkien aikojen mahdollisuuden edessä. Ranskalaisseura kohtaa illalla Bayern Münchenin historiansa ensimmäisessä Mestarien liigan finaalissa.

PSG raivasi tiensä loppuotteluun kaatamalla Atalantan ja RB Leipzigin. Pariisissa on rakennettu vuosien ajan kokoonpanoa, joka nappaisi himoitun pokaalin itselleen.

– He tietävät, että heillä on mahdollisuus tehdä historiaa. He keräsivät itsensä oltuaan lähellä pudota Atalantaa vastaan. PSG ei ole voittanut koskaan Mestarien liigaa. He tietävät, että tämä on heidän mahdollisuutensa, Figo arvioi AS:lle.

– Tämä tulee olemaan autenttinen Mestarien liigan finaali, koska siinä kohtaavat kaksi laadukasta joukkuetta. Molemmilta löytyy yksilötaitoa. Mitä vain voi tapahtua.

PSG ja Bayern iskevät yhteen Portugalissa Lissabonissa pelattavassa kamppailussa. Ottelu alkaa kello 22:00 Suomen aikaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.