Sky: Lille maksamassa 30 miljoonaa euroa kanadalaiskärjestä – joutuuko HJK sittenkin vielä odottamaan tilipäiväänsä?

© Kuva: Getty Images
KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Alfredo Morelosia on yhdistetty Lilleen jo monen viikon ajan.

Hiljattain 24 vuotta täyttänyt Morelos on tehnyt Rangersissa hurjaa jälkeä. Lille on kiinnostunut Morelosista ja neuvotellut Rangersin kanssa siirrosta, muttei ole ainakaan vielä päässyt yhteisymmärrykseen siirtosummasta.

Morelosin entinen seura HJK on tiettävästi neuvotellut itselleen noin kymmenen prosentin osuuden Kolumbian A-maajoukkuehyökkääjän seuraavasta siirrosta. Rangers osti kärjen itselleen kolme vuotta sitten HJK:sta noin miljoonalla eurolla.

Morelosin nykyinen hintalappu pyörii tiettävästi noin 15-20 miljoonassa eurossa, joten HJK tienaa hyvin todennäköisesti 1,5-2 miljoonaa euroa Morelosin siirtyessä Rangersista muihin maisemiin.

Sky Sportsin mukaan Lille on kuitenkin ostamassa Gentin Jonathan Davidin jopa 30 miljoonalla eurolla. Lähteen mukaan Lille ja Gent ovat hyvin lähellä yhteisymmärrystä, ja Davidin siirto saattaa varmistua seuraavien päivien aikana.

Skyn mukaan Davidin siirto lopettaisi todennäköisesti Lillen kiinnostuksen Morelosia kohtaan.

20-vuotias David viimeisteli päättyneellä kaudella Gentille 40 ottelussa komeat 23 maalia, joista kolme syntyi Eurooppa-liigan lohko- ja pudotuspelivaiheessa. Yhdysvalloissa syntynyt David edustaa A-maajoukkuetasolla Kanadaa. 12 A-maaottelussa on syntynyt 11 täysosumaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!