TiPS pitkästä aikaa Suomen Cupin finaaliin – Ahvenanmaalla ensiluokkainen venyminen

© Kuva:
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Naisten Suomen Cupin välierät pelattiin lauantaina. Lokakuussa pelattavaan loppuotteluun selviytyivät Tikkurilan Palloseura ja Åland United.

Ensimmäisenä finaalipaikkansa varmistanut TiPS kaatoi Vantaan derbyssä PK-35 Vantaan maalein 2-0. TiPS:n molemmat maalit viimeisteli Nora Lehto.

TiPS on pelannut Suomen Cupin loppuottelussa ennen tätä vuotta vain kerran, vuonna 1995. Tuolloin KontU juhli mestaruutta maalein 3-0. TiPS:n kausi on ollut tähän mennessä erittäin vahva, sillä se johtaa Kansallista Liigaa häviämättä vielä ainuttakaan ottelua.

Toisessa välierässä Åland Unitedin ja KuPS:n välillä nähtiin todellinen trilleri. KuPS näytti jo olevan matkalla kohti voittoa, kun se johti peliä 34. minuutin jälkeen 2-0. Åland United ei kuitenkaan taipunut, vaan kavensi avausjakson lopussa kulmapotkusta numeroiksi 1-2.

Lisäajan 5. minuutilla Åland United onnistui tekemään 2-2 -tasoituksen, ja niin Maarianhaminassa mentiin jatkoajalle. Jatkoaika ei maaleja tuonut, joten edessä oli rangaistuspotkukilpailu. Ratkaisu syntyi vasta kuudennessa parissa, ja se saatteli Åland Unitedin finaaliin TiPS:iä vastaan.

Suomen Cupin loppuottelu pelataan sunnuntaina 4.10. Finaalin pelipaikka lienee Wiklöf Holding Areena Maarianhaminassa, sillä Tikkurilan Urheilupuisto ei täytä cupin finaalin puitteita. Palloliitto vahvistanee tiedon maanantaina.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS