Alexander Ring on löytänyt maalijyvän New Yorkissa

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien entinen keskikenttäpelaaja Alexander Ring iski sunnuntain vastaisena yönä kauden kolmannen maalinsa Yhdysvaltain Major League Soccerissa, kun hänen edustamansa New York City FC voitti FC Cincinnatin 2-1.

New Yorkin kapteenina toista kautta toimiva Ring, 29, vei joukkueensa johtoon hieman ennen taukoa. Gary Mackay-Steven tuikkasi hänelle pallon Cincinnatin linjan taakse, ja Ring viimeisteli varmasti alakulmaan.

Voittomaalista vastasi toisella jaksolla Anton Tinnerholm ja Cincinnatin kavennuksen teki Brandon Vázquez.

New York City on 11 ottelun jälkeen MLS:n itäisessä konferenssissa viidentenä. Kesken runkosarjaa pelatun MLS is Back -turnauksen lohkovaiheen pisteet laskettiin mukaan runkosarjan pisteisiin. New York City putosi turnauksessa puolivälierävaiheessa Portland Timbersille, joka kaatoi lopulta finaalissa Orlando Cityn.

Ring on pelannut New York City FC:ssä vuodesta 2017 lähtien. Tällä kaudella MLS:ssa pelaavat suomalaisista myös Minnesota Unitedin Robin Lod sekä Montreal Impactin Jukka Raitala ja Lassi Lappalainen. Ring lopetti maajoukkueuransa toissa vuonna.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.