Huuhkajien entinen keskikenttäpelaaja Alexander Ring iski sunnuntain vastaisena yönä kauden kolmannen maalinsa Yhdysvaltain Major League Soccerissa, kun hänen edustamansa New York City FC voitti FC Cincinnatin 2-1.

New Yorkin kapteenina toista kautta toimiva Ring, 29, vei joukkueensa johtoon hieman ennen taukoa. Gary Mackay-Steven tuikkasi hänelle pallon Cincinnatin linjan taakse, ja Ring viimeisteli varmasti alakulmaan.

New York City FC

@newyorkcityfc
.@Gary__11 puts Alex Ring in for his third goal of the season 🔥 #NYCFC

Voittomaalista vastasi toisella jaksolla Anton Tinnerholm ja Cincinnatin kavennuksen teki Brandon Vázquez.

New York City on 11 ottelun jälkeen MLS:n itäisessä konferenssissa viidentenä. Kesken runkosarjaa pelatun MLS is Back -turnauksen lohkovaiheen pisteet laskettiin mukaan runkosarjan pisteisiin. New York City putosi turnauksessa puolivälierävaiheessa Portland Timbersille, joka kaatoi lopulta finaalissa Orlando Cityn.

Ring on pelannut New York City FC:ssä vuodesta 2017 lähtien. Tällä kaudella MLS:ssa pelaavat suomalaisista myös Minnesota Unitedin Robin Lod sekä Montreal Impactin Jukka Raitala ja Lassi Lappalainen. Ring lopetti maajoukkueuransa toissa vuonna.