FC Inter on käyttänyt puolustajien Jesper Engströmin ja Martti Haukiojan sekä hyökkääjä Taiki Kagayaman sopimuksissa olleet optiot, joten täksi kaudeksi Turkuun siirtynyt kolmikko pelaa seurassa myös kaudella 2021.

Ensgtröm, 28, ja Haukioja, 20, siirtyivät Interiin Vaasan Palloseurasta ja japanilainen Kagayama, 24, Kokkolan Pallo-Veikoista.

– Jeppe on tasainen pelaaja, joka tekee aina optimaalisen suorituksen kentällä. Kokeneena laatupelaajana hän sopii täydellisesti ajattelutapaamme, kommentoi Interin päävalmentaja José Riveiro seuran tiedotteessa.

– ”Mara” on kehittynyt paljon siitä hetkestä, kun hän tuli meille. Hän on vielä nuori pelaaja ja olen tyytyväinen, että hän jatkaa pelaajana kasvamistaan meidän kanssamme.

– Uskon myös Taikin parantavan toisella kokonaisella liigakaudellaan. Hän on monipuolinen ja taitava pelaaja, joka on aina valmis suoriutumaan.

Kolmikon jatkon myötä Interillä on kaikkiaan 11 vähintään ensi kauden kattavaa pelaajasopimusta. Engströmin, Haukiojan ja Kagayaman ohella Timo Furuholm, Jan Heinonen, Arttu Hoskonen, Roope Kantola, Benjamin Källman, Aati Marttinen, Elias Mastokangas ja Matias Ojala kuuluvat ensi kauden sopimuspelaajiin.