FC Lahden huippulupaukselle jatkosopimus kouraan: ”Loistavat fiilikset”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti ja keskikenttäpelaaja Eemeli Virta ovat tehneet jatkosopimuksen, joka ulottaa ensi kauden loppuun saakka.

Myllykosken Pallossa jalkapallo-oppinsa saanut Virta, 19, debytoi FC Lahden riveissä kaudella 2018. Tähän mennessä hän on esiintynyt Kuhnurien paidassa 46 ottelussa tehden niissä yhteensä kolme maalia ja syöttäen viisi. Viime kaudella hänet valittiin FC Lahden kannattajien Vuoden pelaajaksi.

– Minulla on loistavat fiilikset, että saan jatkaa tutuissa maisemissa vielä ainakin vuoden. Olen kehittynyt parin vuoden aikana vähän joka osa-alueella. Eniten olen kehittynyt fyysisellä puolella, johon on panostettu. Fyysiseen puoleen pitää silti vielä panostaa. Ensi vuonna minulta nähdään enemmän vauhtia, kommentoi Virta seuran tiedotteessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.