FC Lahti tiedottaa kotisivuillaan, että Hongan laitapelaaja Arlind Sejdiu siirtyy Lahteen. 19-vuotiaan Sejdiun sopimus on peräti 2,5-vuotinen.

FC Lahti

@FCLahti1996
✍️ DEAL! FC Lahti ja 19-vuotias laitapelaaja Arlind Sejdiu ovat solmineet kahden ja puolen vuoden pelaajasopimuksen. Sejdiu siirtyy heti Lahteen FC Hongasta.

Sopimusuutiseen 👉 bit.ly/3lTKxRr

#FCLahti #Veikkausliiga #Lahti

Arlind Sejdiu on ollut Hongan suurimpia lupauksia. Hän debytoi Hongan edustusjoukkueessa jo syyskuussa 2016 Suomen Cupin ottelussa Malmin Ponnistajia vastaan. Veikkausliigassa Sejdiu debytoi kauden 2019 avauskierroksella.

Kausi 2019 toi Sejdiun tilastoihin kaikkiaan 17 veikkausliigaottelua, joissa hän teki kaksi ja syötti kaksi maalia. Tällä kaudella Sejdiu pelasi yhdeksässä Hongan ottelussa yhteensä 250 minuuttia. Hän oli joukkueen avauskokoonpanossa kahdessa pelissä, ja kirjautti tilastoihin yhden maalisyötön.

Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkuerinkiin kuuluva Sejdiu lähti Lahteen ennen kaikkea runsaamman peliajan perässä.

– Minulla on siirrosta loistavat fiilikset. Olen kuullut, että FC Lahti on hyvä seura. Tämä seura on nuorille pelaajille todella hyvä ja olen todella iloinen päästessäni tämän seuran mukaan, Sejdiu kommentoi seuran tiedotteessa.

– Tuon FC Lahteen paljon positiivista asennetta kentälle ja sen ulkopuolelle, ja pelillisesti myös. Vahvuuteni kentällä on pallonhallinta ja pallon kanssa tekeminen. Lisäksi olen päättäväinen.

[readmore from=Sejdiu-Arlind]

– Minulla on joukkueessa ennestään tuttuja pelaajia ja päävalmentaja Ilir Zeneli on myös entuudestaan tuttu. Loppukaudesta haluan auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon. Haluan antaa kaikkeni tälle joukkueelle.

Lahti tiedotti samalla, että Lassi Forss palaa lainapestiltään MYPA:sta takaisin FC Lahteen loppukaudeksi.

Sejdiun entinen seura Honka ja uusi seura FC Lahti taistelevat sarjassa samoista sijoituksista. Honka on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä ja FC Lahti sijalla seitsemän, mutta joukkueiden välillä on eroa vain kaksi sarjapistettä.

FC Honka Miehet

@FCHonkaMiehet
Esport Honka ja FC Lahti ovat sopineet Honka-kasvatti Arlind Sejdiun siirrosta Lahteen. Siirto astuu voimaan heti.

Koko uutinen ➡️ esporthonka.com/arlind-sejdiu-…

#MeOllaanHonka #Veikkausliiga