Veikkausliiga
HIFK – HJK
Torstai 10.09. klo 18:30

Torstaina pelataan Veikkausliiga-kauden ensimmäinen Stadin derby – tosin joukkueet kohtasivat helmikuussa Suomen Cupissa, jolloin HJK oli parempi. Lähtöasetelmat paikallispeliin ovat herkulliset: HIFK on tyrkyllä ylempään loppusarjaan, kun taas HJK johtaa koko Veikkausliigaa. HJK sai pelaajia Huuhkajien avauskokoonpanoon asti, kun taas HIFK:n suurin uutinen maaottelutauolla liittyi ikävään yllätykseen pelaajaliikenteessä.

Vejlestä lainalla ollut HIFK:n paras maalintekijä Luis Henrique nimittäin kutsuttiin viikonloppuna takaisin omistajaseuraansa. Yllätys oli sinänsä ilkeä, sillä HIFK ei pystynyt enää hankkimaan tilalle korvaavaa pelaajaa. Lisäksi hyökkäyspäätä syö Tiquinhon loukkaantuminen. Ennen maaottelutaukoa HIFK haki tärkeät pisteet Hongalta. Muutoin valmentajanvaihdon jälkeinen hurmos on viime kierroksilla hieman hiipunut.

Klubilla on Veikkausliigassa hyvä putki päällä, sillä neljä viimeistä ottelua on päättynyt voittoihin. Maajoukkuetauolla useampi Klubin pelaaja oli kiireinen Huuhkajien sekä U21 -maajoukkueen riveissä. Niinpä myös loukkaantumisista kärsivän HJK:n kokoonpano tähän otteluun on hieman hämärän peitossa. Klubilla on toki hyvin leveä ja laadukas penkki Veikkausliigan oloihin – viimeisimpänä lisäyksenä riveihin hyppäsi Markus Halsti.

Lyö vetoa ottelusta:

HIFK ei ole derbyissä ollut HJK:lle helppo vastus viime aikoina, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö tasoero olisi joukkueiden välillä merkittävää luokkaa. Molemmilla on siis haasteita kokoonpanojen kanssa, mutta HJK:n ringin leveydellä nämä hommat paikataan helpommin. Vetosuosituksena tuutataan tasoituksella Klubia – maalin voitolla omat pois: Aasialainen tasoitusveto, HJK -1 kertoimella 2,09.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO