Suomen maajoukkuerinkiin kuuluva maalivahti Anssi Jaakkola on valittu Bristol Roversin varakapteeniksi.

Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Roversin kapteeninnauhaa kantaa tällä kaudella lähtökohtaisesti toppari Max Ehmer. Toiseksi varakapteeniksi on nimitetty seuran oma kasvatti Alfie Kilgour.

– Anssi on fantastinen maalivahti, joka on mahtava esikuva maalivahtien lisäksi myös kenttäpelaajille. Hän on äärimmäisen ammattimainen kentällä ja sen ulkopuolella ja pyrkii kehittymään joka ikinen päivä. Anssin mukanaolo on mahtava juttu joukkueelle ja hän janoaa yhä menestystä. Hän auttaa puskemaan joukkuetta eteenpäin tällä kaudella ja hänen johtamisominaisuutensa ovat todella tärkeitä meille, kommentoi Bristol Roversin manageri Ben Garner seuran sivuilla.

Maaliskuussa 33 vuotta täyttänyt Jaakkola on edustanut Roversia viime kesästä lähtien. Hän pelasi viime kaudella 26 ottelussa, joissa hän päästi yhteensä 28 maalia ja piti maalinsa puhtaana yhdeksän kertaa.

Huuhkajissa Jaakkola on pelannut kolme ottelua. Hän on parhaillaan maajoukkueen mukana Dublinissa, jossa Suomi kohtaa sunnuntaina Nations Leaguessa Irlannin, mutta Jaakkola on maajoukkuevahtien nokkimisjärjestyksessä Bayer Leverkusenin Lukas Hradeckyn ja Brescian Jesse Jorosen takana.