Nations League
Irlanti – Suomi
Sunnuntai 06.09. klo 19:00

Suomi matkaa kotona kärsityn Wales -tappion jälkeen Irlantiin, jossa kotijoukkueen tarjoama haaste on kova. Suomi ei vakuuttanut torstain kotiottelussa ylöspäin, joten Markku Kanervan on keksittävä uusia metkuja toiseen otteluun. Myös Irlannilla on parannettavaa ensimmäisestä ottelustaan – joskin pitkän tauon jälkeen lievä ruosteisuus on jopa ymmärrettävää.

Irlanti pelasi Bulgariaa vastaan ensimmäisen ottelunsa päävalmentaja Stephen Kennyn komennossa. Kenny on nuorentanut joukkuetta ja pyrkii prässäämään vastustajalta tilaa ja aikaa pois. Hyökkäyksessä nuoret Adam Idah ja Aaron Connolly olivat Bulgariaa vastaan tehottomia ja yläkertaan voi olla odotettavissa muutoksia. Irlanti nousi Bulgaria -ottelussa tasoihin vasta aivan ottelun lopussa.

Suomi ei luonut Wales -ottelussa ylöspäin ihmeitä, vaikka Leo Väisänen sai eteensä tyhjän maalin ja ohjasi pallon tolppaan. Muuten Suomen maalipaikat olivat kortilla. Huuhkajat sinänsä puolusti kärsivällisesti, mutta joitakin nukahduksia tuli, eivätkä etäisyydetkään olleet aina kohdillaan. Irlantia vastaan tullaan todennäköisesti luottamaan vastaiskuihin ja toivotaan, että pystysyötöt löytäisivät otollisen kohteensa. Teemu Pukki pystyy kyllä viimeistelemään, jos vain saisi paikkoja.

Lyö vetoa ottelusta:

On ikävää olla pahan ilman lintu, mutta Huuhkajien maaliodottama ei nouse Irlannissa taivaisiin. Kotijoukkue on suosikki ja saattaa hyvinkin samalla pitää nollat. Pelisuositukseksi nousee Irlanti voittaa päästämättä maaleja – KYLLÄ kertoimella 2,50.

Suomen voitolle kerroin 50.00!!!

SUOMEN VOITOLLE JÄTTIKERROIN

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS