IS: Honkaan saapumassa kaksi nuorta ulkomaalaispelaajaa

© Kuva: Juha Tamminen

Ilta-Sanomat kertoo, että Esport Honka on saamassa riveihinsä kaksi uutta vahvistusta. Siirtoja ei ole vielä vahvistettu, mutta molempien pelaajien siirrosta sovittiin jo ennen siirtoikkunan sulkeutumista. IS:n tietojen mukaan pelaajat saapuivat Suomeen viime viikolla ja ovat olleet toistaiseksi koronakaranteenissa (Ilta-Sanomien juttu löytyy täältä).

Uudet tulokkaat ovat nuoria pelaajalupauksia. Joukkueeseen ovat liittymässä 18-vuotias kolumbialaishyökkääjä Juan Alegría ja 20-vuotias portugalilainen laitapelaaja Rui Modesto.

Hongasta on tulossa Juan Alegrían ensimmäinen seura kotimaansa Kolumbian ulkopuolella. Hän on pelannut useita juniorimaaotteluita ja oli mukana muun muassa viime vuonna pelatuissa alle 17-vuotiaiden Etelä-Amerikan mestaruuskisoissa. Alegría oli Kolumbian avauksessa muun muassa ottelussa Brasiliaa vastaan kohdaten esimerkiksi Real Madridista Borussia Dortmundissa lainalla pelaavan megalupaus Reinierin.

Rui Modesto on pelannut viimeksi Portugalin pääsarjaseura Vitoria FC:n alle 23-vuotiaiden joukkueessa. Modesto voi pelata kummalla laidalla tahansa laitapuolustajana tai wingbackina. Talousvaikeuksiin ajautunut Vitoria Setubal pudotettiin viime kauden päätteeksi Portugalin 3. sarjatasolle.

Päivitys juttuun 17.9. kello 13.30: Honka vahvisti molemmat Ilta-Sanomien ounastelemat siirrot torstaipäivän aikana. Molemmat pelaajat ovat edustuskelpoisia sunnuntain metroderbyssä Honka-HJK.

Honka on ollut tällä kaudella vahvasti ulkomaalaispelaajien varassa, sillä joukkueen maaleista vain yhden on tehnyt suomalaispelaaja. Sen viimeisteli puolustaja Tapio Heikkilä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.