Keskiviikkona pelattu veikkausliigaottelu TPS:n ja FC Hakan välillä sai varsin pelottavan käänteen. Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan ottelun erotuomari Antti Munukka vastaanotti pelin puoliajalla tekstiviestin, jossa häntä uhattiin väkivallalla (voit lukea IS:n jutun tästä).

Munukka kertoi saamastaan viestistä otteludelegaatille, joka piti huolen siitä, että kaikki ottelun erotuomarit pääsivät järjestysmiesten saattelemana autoilleen. Mitään fyysisiä välikohtauksia Turussa ei onneksi sattunut.

Palloliitto on tehnyt tapauksesta rikosilmoituksen poliisille. Munukka ei halunnut kommentoida tapauksen yksityiskohtia, mutta harmitteli vaarallista ilmiötä Ilta-Sanomien haastattelussa. Kerta ei ollut ensimmäinen, sillä Munukka paljasti saaneensa samanlaisen viestin vuosia sitten tuomariuransa alkupuolella.

[readmore from=Veikkausliiga]

– Meillä on muutenkin todella vähän tuomareita, varsinkin alasarjoissa ja junioritasoilla. Se, että tällainen viesti tulee juuri minulle, ei ole keskeistä vaan se, että tällaista ylipäätään tapahtuu. Se on todella valitettavaa, Munukka painotti IS:lle.

Haka voitti TPS:n keskiviikkona 3-2-lukemin Veritas Stadionilla. Haka (10.) nousi voitolla TPS:n (11.) yläpuolelle Veikkausliigan sarjataulukossa.