© Kuva: Getty Images

Islanti – Englanti: Poissaolot syövät isäntiä

Nations League
Islanti – Englanti
Lauantai 05.09. klo 19:00

Lauantaina Nations Leaguen peleistä nostetaan framille Islannin ja Englannin välinen peli. Moni täkäläinen futisfani ihaili Islannin joukkueen ja sen upeiden fanien edesottamuksia vuoden 2016 EM-kisoissa sekä 2018 MM-kisoissa. Tällä kertaa kisapaikka on vielä kovan työn takana, eikä Nations League ala mitenkään valoisissa merkeissä.

Islannilta tulee nimittäin puuttumaan kivikovaa Englantia vastaan joukko kovimpia pelaajia Gylfi Sigurdssonista lähtien. Osa on halunnut keskittyä harjoitteluun seuran kanssa ja osa ei ole päässyt muuten paikalle. Lisäksi Islannin tukena stadionilla ei tällä kertaa ole yhtä sen suurimmista voimavaroista – upeita faneja, jotka pitävät suurenmoista elämää otteluissa. Joukkueen runko on ensimmäisissä peleissä luvalla sanoen arkinen.

Myös Englannilta puuttuu oikeastaan kaikilta osa-alueilta pelureita – mm. Marcus Rashford, Harry Maguire, Harry Winks ja Jordan Henderson eivät ole tällä erää mukana. Korvaajat ovat kuitenkin järjestään huippuluokkaa, eikä joukkueen tasossa tapahdu samanlaista niiausta kuin isännillä. Yksi kysymysmerkki on joukkueen pelituntuma, sillä esim. Valioliiga pääsee vauhtiin vasta ensi viikonloppuna.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelipäivän aamua kohti Englannin kertoimet ovat nousseet houkuttelevasti. Nouseviin kertoimiin pelaamisessa on aina omat juttunsa, mutta Englannin tasoituksellista, vähintään kahden maalin voittoa vaativaa vetoa en pysty vastustamaan. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Englanti -1.5 kertoimella 2,00.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.