Italian maajoukkueen päävalmentajalle Roberto Mancinille sattui nolo moka kokoonpanojen suhteen: ”Minulla ei ollut silmälaseja”

© Kuva: Getty Images

Italia avasi eilen taipaleensa Nations Leaguessa 1-1 tasapelillä Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Päävalmentaja Roberto Mancini paljasti ottelun jälkeen Football Italialle, että hänelle sattui moka kokoonpanojen suhteen.

Kokeneen topparin Giorgio Chiellinin piti olla avauskokoonpanossa, mutta sen sijaan puolustuksessa olikin Francesco Acerbi. Väärinkäsitys johtui hauskasta kömmähdyksestä.

– Se oli minun vikani. Minulle näytettiin kokoonpano, minulla ei ollut silmälaseja ja totesin sen vain olevan oikein. En tajunnut, että Acerbin nimi oli avauksessa eikä Chiellinin, Mancini totesi.

– Kuitenkin, suunnitelmamme oli peluuttaa molempia yhdessä ottelussa. Chiellini olisi halunnut pelata mieluummin tänään (perjantai), mutta meidän pitää nyt vaihtaa se maanantaille [viitaten Hollanti -otteluun]. Se ei ollut massiivinen ero kokoonpanossa, mutta kyllä se oli virhe minulta, Mancini myönsi.

Lähde: Sky Sports


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.