Käsittämätön moka! AS Roman avausottelu käännettiin 0-3-tappioksi nolon huolimattomuusvirheen takia

© Kuva: Getty Images

Italian Serie A:n uusi kausi käynnistyi viime viikon lauantaina. Samana iltana AS Roma pelasi ensimmäisessä pelissään 0-0-tasapelin Hellas Veronan vieraana.

Ottelun tulos on kuitenkin tiistaina käännetty Roman 0-3-tappioksi. Roomalaisseuran keskikentällä lähes koko ottelun pelannut Amadou Diawara oli merkattu ottelupöytäkirjan alle 22-vuotiaiden pelaajien kiintiöön, vaikka hän on ollut heinäkuun puolivälistä lähtien 23-vuotias.

Viime kaudella Diawara, joka pelaa nyt toista kauttaan Roman paidassa, lukeutui vielä nuorten pelaajien listalle.

Diawara ei olisi siis saanut pelata lauantain ottelussa minuuttiakaan. Roman ansaitsema piste on nolon kirjausvirheen vuoksi viety joukkueelta kokonaan pois ja Hellas Verona saanut ottelusta kolmen maalin voiton.

Roma yritti tehdä päätöksestä valituksen sillä perusteella, ettei virhe vaikuttanut peliin millään tavalla. Vanhempien pelaajien rosterissa olisi ollut vielä neljä tyhjää paikkaa, joista Diawara olisi voinut täyttää yhden. Roman valitus ei kuitenkaan mennyt läpi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.