Eurooppa-liiga
KuPS – Slovan Bratislava
Torstai 17.09. klo 18:30

Eurooppa-liigan karsinnassa kohtaavat torstaina Mestarien liigan karsinnasta pudonneet KuPS ja Slovan Bratislava. KuPS jäi Molden jalkoihin ja Slovan Bratislavan koronasotkut pilasivat ottelun färsaarelaista Klaksvikia vastaan. KuPSilla ei todellakaan käynyt munkki vastustajan arvonnassa, sillä helpompiakin vastuksia oli tarjolla. Tällä kertaa saatiin sentään kotiottelu – joskin nämä ottelut pelataan ilman katsojia.

Laatujoukkue Moldea vastaan KuPSin puolustus osoittautui liian heiveröiseksi, eikä liigassakaan sen jälkeen ole vastustajista jäänyt maaleitta kuin heikko RoPS. Isännille on haitaksi, että se joutui pelaamaan sarjapelin vielä maanantaina FC Lahtea vastaan. Arne Erlandsen ei ole tunnettu turhan laajasta kierrätyksestään ja on mielenkiintoista nähdä, miten kuopiolaisten jalat riittävät vain kahden palautumispäivän jälkeen.

Slovan on laadukas joukkue. Sen pelaajilla on kokemusta kansainvälisistä peleistä ja maajoukkuekomennuksista. Kotimaan sarjassa bratislavalaiset ovat tällä hetkellä toisena. Joukkue pelasi Eurooppa-liigan lohkovaiheessa viime kaudella, mutta ei riittänyt kovassa lohkossa jatkoon. Oman mausteensa vieraille tuo Aila-myrskyn mukanaan tuoma puuskittainen tuuli, joka tosin on yhtä lailla haaste isännille.

Lyö vetoa ottelusta:

Slovan on tulivoimainen joukkue ja materiaaliltaan edellä, mutta ihan täysin en KuPSia tähän peliin suolaisi. Eniten kiinnostaa se, että molemmat joukkueet pääsevät maalin makuun – myös isännillä on omat aseensa maalintekoon. Vetosuositus on Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,68.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO