© Kuva: Getty Images

Liverpool – Leeds: Nukkuvan jättiläisen paluu

Valioliiga
Liverpool – Leeds
Lauantai 12.09. klo 19:30

Pitkän odotuksen jälkeen Marcelo Bielsa on manageri, joka nosti Leedsin takaisin Valioliigaan. Kipeästi odotettu paluu tapahtuu lauantaina, jolloin nukkuva jättiläinen aloittaa Valioliigakautensa lähes kovimmassa mahdollisessa paikassa: Anfield Roadilla Liverpoolin vieraana. Tosin tyhjä katsomo tasoittanee elämyksen voimakkuutta.

Liverpoolin viime kausi oli kaikilla mittareilla uskomaton ja joukkue vei mestaruuden järkyttävällä 18 pisteen erolla Manchester Cityyn. Jürgen Kloppin suojattien kauteen mahtui myös onnea, mutta ei kauden parhaasta joukkueesta silti synny edes minkäänlaista keskustelua. Kesän aikana ei joukkuetta ole paljoa paranneltu – laitapuolustaja Konstantinos Tsimikas on ainoa mainittavampi hankinta. Pool on edelleen poikkeuksellisen laadukas ja tasapainoinen – mutta on mielenkiintoista nähdä, kärsiikö joukkue mestaruuskrapulasta tällä kaudella.

Leeds voitti Championshipin lopulta suvereenisti. Joukkuetta on vahvistettu kauttaaltaan – tärkeimpänä hankintana on Valenciasta 30 miljoonalla eurolla hankittu Rodrigo. Laadukkaalla materiaalilla sarjassa säilyminen on hyvinkin mahdollista, mutta helppoa kautta ei kivikovassa seurassa Peacocksille ole tulossa. On mielenkiintoista nähdä, miten Leedsin prässi toimii sarjatasoa ylempänä.

Lyö vetoa ottelusta:

Liverpool on luonnollisesti ottelussa jättisuosikki tulee viemään peliä. Leeds puolestaan tulee kyttäämään vastaiskun paikkoja väsymättä. Jos Pool innostuu hyökkäämisestä liikaa, tulevat vieraatkin saamaan paikkansa ja tämä lisää maaliodottamaa entisestään. Vedoissa kiinnostaakin eniten maalimäärä – vähintään neljällä maalilla tipsi on voitollinen: Ottelussa vähintään 3.5 maalia kertoimella 2,45.

Huomaa varhainen voitonmaksu Nordicbetillä!

NordicBetillä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.