Miksei Manchester Unitedin kesähankinta siirtynyt Real Madridiin? – ”Löimme kättä päälle”

© Kuva: Getty Images

Donny van de Beek siirtyi syyskuun alussa Ajaxista Manchester Unitediin noin 39 miljoonan euron siirtosummalla.

Hollannin A-maajoukkueestakin tuttu keskikenttäpelaaja ei ole vielä päässyt avauskokoonpanoon Valioliigassa, mutta on onnistunut jo kertaalleen maalinteossa tultuaan penkiltä kentälle.

23-vuotiasta van de Beekiä yhdistettiin vahvasti siirtohuhuissa etenkin Real Madridiin ennen siirtoa Manchester Unitediin. Van de Beekiä edustavan agentuurin tekninen johtaja Guido Albers avasi neuvotteluja hollantilaislehdistölle.

– Vuosi sitten teimme töitä sen eteen, jotta hän siirtyisi jo silloin Real Madridiin, mutta Ajax oli eri mieltä, koska he olivat jo myyneet Frenkie de Jongin ja Matthijs de Ligtin. Loppujen lopuksi van de Beek jäi, mutta olimme jo sopineet siirrosta. Kaikki paperit olivat jo allekirjoitettu, Albers paljasti.

– Real Madridin edustajat saapuivat Amsterdamiin. Siellä löimme kättä päälle ja sanoimme siirron olevan jo varmaa. Tavoitteemme oli pitää asia salassa hetken aikaa, jonka jälkeen van de Beek olisi käynyt Madridissa lääkärintarkastuksessa ja siirto olisi varmistettu.

Koronaviruspandemia kuitenkin sotki suunnitelmat. Real Madrid ei ole hankkinut ainuttakaan pelaajaa pandemian seurauksena.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.