Vuoden 2018 MM-finalistit Ranska ja Kroatia kohtasivat toisensa Nations Leaguessa tiistai-iltana. MM-finaali päättyi Ranskan 4−2-voittoon, ja samat numerot olivat taululla tälläkin kertaa ottelun loputtua.

Kroatia johti peliä kahteen otteeseen, mutta Ranska meni ohi yhden maalin tehneen ja voittomaalin alustaneen Antoine Griezmannin johdolla.

Myös Belgian ja Islannin ottelussa tuli maaleja. Tulitus oli tosin melko yksipuolista, sillä Belgia otti piskuisesta Islannista murskavoiton 5−1. Michy Batshuayi onnistui maalinteossa kahdesti. Islannille laiha lohtu on, että se sentään johti ottelua hetken.

Ruotsi ei onnistunut ottamaan pisteitä Nations Leaguen ja EM-kisojen hallitsevalta mestarilta Portugalilta. Cristiano Ronaldo tuikki vieraiden tähtenä ja teki kaksi maalia, joista ensimmäisellä hän rikkoi huiman sadan maajoukkuemaalin rajan.

Ylimmän tason neljännessä ottelussa Tanska ja Englanti tasasivat pisteet maalittomassa kamppailussa.

Suomelle viime vuosina tutuiksi tulleista vastustajista Armenia ja Viro pelasivat jo kello 19.00 alkaneessa ottelussa, jossa Armenia oli vahvempi maalein 2−0.

Suomen sarjatasolla B-liigassa ei pelattu tiistaina. Tiistain kierroksen päätyttyä syyskuussa ei enää pelata Nations Leagueta. Seuraavat ottelut ovat luvassa lokakuussa, jolloin Suomi pelaa kaksi kotipeliä: 11. lokakuuta vastassa on Bulgaria ja 14. lokakuuta vastikään voitettu Irlanti.

Nations Leaguen tulokset 8.9.

Liiga A
Belgia−Islanti 5−1
Ranska−Kroatia 4−2
Ruotsi−Portugali 0−2
Tanska−Englanti 0−0

Liiga B
ei otteluita

Liiga C
Armenia−Viro 2−0
Georgia−Pohjois-Makedonia 1−1
Kypros−Azerbaidžan 0−1
Luxemburg−Montenegro 0−1

Liiga D
San Marino−Liechtenstein 0−2