MYPA:lle hyviä uutisia – ei positiivisia koronatestituloksia

© Kuva: Juha Tamminen

Ykkösen ottelu AC Kajaani-MYPA jouduttiin siirtämään lauantailta myöhempään ajankohtaan, koska MYPA:n joukkueessa monella pelaajalla oli ollut koronavirustartuntaan sopivia oireita. Epäilyt riittivät syyksi ottelusiirtoon, sillä testitulokset eivät ehtineet valmistua ennen ottelua.

Sunnuntaina MYPA:lla oli kuitenkin iloista kerrottavaa, sillä kaikkien viikonloppuna koronavirustesteissä käyneiden pelaajien testitulokset olivat negatiivisia. Tämän ansiosta MYPA palaa jälleen maanantaina tavanomaisiin harjoituksiin.

Siirretyn ottelun uutta ajankohtaa ei ole vielä päätetty. MYPA:n seuraava ottelun on kuitenkin edessä jo ensi keskiviikkona, kun se kohtaa kotikentällään Kymenlaakson derbyssä Ykkösen sarjakärkeen nousseen KTP:n. MYPA on Ykkösessä toiseksi viimeisenä, tasapisteissä sarjajumbo SJK Akatemian kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.