Pitkäaikainen SJK-hyökkääjä palaa kotimaahansa – loukkaantumiset tyrehdyttivät maalihanat

© Kuva: Juha Tamminen

SJK tiedottaa kotisivuillaan, että se on purkannut hyökkääjänsä Billy Ionsin pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa. 26-vuotias Ions aikoo palata kotimaahansa Englantiin.

Billy Ions pelasi ensimmäisen täyden kautensa Suomessa jo vuonna 2014. Hän teki PS Kemille läjäpäin maaleja ensin Kakkosessa, sitten Ykkösessä ja lopulta kaudella 2016 myös Veikkausliigassa. Tehtyään Kemin paidassa kahdeksan veikkausliigamaalia SJK osti Ionsin elokuussa 2016.

Kausi 2016 toi yhteensä 13 (PS Kemissä ja SJK:ssa) maalia ja ensimmäinen täysi SJK-kausi 12 liigamaalia. Tuolloin hän oli SJK:n kauden paras maalintekijä. Ionsin viimeinen maali on kuitenkin vuodelta 2017.

Loukkaantumiset alkoivat kiusata pahemman kerran ja maalihanatkin ehtyivät. Kaudella 2018 Ions pelasi kahdeksan veikkausliigapeliä, viime vuonna kahdeksan ja tällä kaudella yhdeksän. Näissä 25 ottelussa ei kuitenkaan syntynyt maalin maalia. Ions kokeili tällä kaudella kolmen pelin verran myös Ykkösen vauhtia SJK Akatemiassa, mutta osumia ei syntynyt sielläkään.

– Haluan kiittää kaikkia minulle vuosien varrella tukensa osoittaneita henkilöitä sekä uskollisia SJK:n kannattajia, jotka ovat seisoneet joukkueemme takana niin hyvinä kuin huonoina aikoina, Billy Ions totesi jäähyväisssanoinaan seuran tiedotteessa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.