Veikkausliiga
RoPS – FC Honka
Lauantai 12.09. klo 17:00

Sarjajumbo RoPS saa napapiirille vieraita Espoosta: sarjan neljäntenä oleva FC Honka matkaa Rovaniemelle voitto mielessään. Isäntien kausi on ollut todella tuskaisa ja joukkue on selkeästi sarjan häntäpäässä vain kaksi pistettä plakkarissaan. Sarjan pitävimmällä puolustuksella varustettu Honka on selkeä suosikki lauantaina.

RoPS on saanut pelaajia pois sairastuvalta, mutta peliesityksiin tämä ei ole vaikuttanut ainakaan positiivisesti. Vesa Tauriaisen johtama ryhmä on hajanainen ja Veikkausliigan tasolle täysin riittämätön. Pohjoisen ryhmä pistää kyllä kaiken peliin, mutta tämänhetkinen saldo kymmenen perättäisen tappion myötä on todella murheellinen. Melko paljon pitää tapahtua, jotta RoPSin kausi päättyisi Veikkausliigassa säilymiseen.

Hongan haasteena on alkukaudesta ollut maalitehojen puute. Ilvestä vastaan nähtiin merkkejä solmujen aukeamisesta ja Vesa Vasaran suojatit osuivat maalipuitten väliin sateisissa olosuhteissa peräti kolme kertaa. Varsinkin Mac Kandjille kauden avausmaali oli varmasti suuri helpotus. Lauantaina Vasara puristelee etenkin Jean Marie Dongoun tervehtymistä, sillä tämä on ollut tähän asti Hongan tulivoimaisin pelaaja.

Lyö vetoa ottelusta:

En näe RoPSin tunnelin päässä valoa, vaan odotan Hongan vievän tätä ottelua – ja tässä on myöskin repeämisvaaraa. Vetosuositukseen otetaan vähintään kahden maalin vierasvoittoa: Aasialainen tasoitus, Honka -1.5 kertoimella 2,32.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO