© Kuva: Juha Tamminen

SJK – FC Lahti: Isännät lujassa iskussa

Veikkausliiga
SJK – FC Lahti
Keskiviikko 23.09. klo 18:30

Veikkausliigaa pelataan syksyn tullen kiivaalla tahdilla ja keskiviikkona on ohjelmassa neljä ottelua. Tipsinosto otetaan SJK:n ja FC Lahden välisestä kamppailusta – takellellen kauden aloittanut SJK on saanut syksyn tullen ison vaihteen silmään. Myös FC Lahti taistelee kynsin hampain ylemmän loppusarjan paikasta, mutta voittojen ottaminen on tällä hetkellä vaikeaa.

Ei sinänsä ole mikään ihme, että Jani Honkavaaran joukkue osoittaa lujaa nousukuntoa syksyn tullen. Samalla loukkaantumishuolet ovat alkaneet helpottaa ja tällä hetkellä joukkue pelaa loistavalla itseluottamuksella. Argentiinalainen Emmanuel Ledesma on osoittautunut loistavaksi hankinnaksi ja tuntuu olevan täsmälääke seinäjokisten alkukautta varjostaneeseen maalikuivuuteen – mieheltä sujuvat sekä viimeistely että esityöt.

Myös FC Lahti on saanut poissaolijoita jalkeille ja pääsee Seinäjoen retkelle lähes täydellä miehistöllä. Joukkueen meno on tasaantunut sitten alkukauden ja viimeisestä voitosta on aikaa jo toista kuukautta – tärkeiden poissaolojen lisäksi syynä voi olla se, että Ilir Zeneli on joutunut peluuttamaan tiheässä otteluryhmissä verrattain kapeaa rinkiä. FC Lahti on joka tapauksessa hyvä yhdistelmä kokemusta ja nuoruuden intoa, eikä joukkueesta kannata pahaa sanaa sanoa.

Lyö vetoa ottelusta:

SJK on tällä hetkellä kiistatta joukkueista paremmassa vireessä. Mastokaupungin ylpeys on hävinnyt koko kaudella vain neljä ottelua, mutta tänään on vastapelin paikka – selkeä kotisuosikki saa vihjeen: SJK voittaa ottelun kertoimella 2,10.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

Kertoimet ottelulleSeinajoen JK - FC Lahti23.09.2020