Ykkönen
VPS – AC Oulu
Keskiviikko 16.09. klo 18:30

Viikolla Ykkösessä pelataan sarjan neljästoista kierros ja asetelmat ovat sarjan kärkipäässä sangen mielenkiintoiset. Viikonloppuna pisteitä pudottanut AC Oulu on enää kolmen pisteen karkumatkalla ennen kovakuntoista KTP:tä. Pelinsä kuosiin saanut VPS porskuttaa sarjan viidentenä – eroa AC Ouluun on yhdeksän pistettä. Ottelun sääennuste on sangen kurja – Vaasaan on illaksi luvattu sadetta ja tuulta.

VPS:n voittoputki on venynyt jo kolmen ottelun mittaiseksi. Viimeksi Christian Sundin suojatit hakivat pisteet MyPalta lukemin 3-6. Vepsu ratkaisi ottelun vahvalla toisen jakson pelillään. Sarjaan yhtenä suosikeista lähtenyt vaasalaisjoukkue on alkanut viimeinkin lunastaa lupauksiaan ja pääsee lähtemään kotiotteluunsa paineettomassa tilassa. Poissa Vepsulta ovat Miika Niemi, Benjamin Hiekkanen ja Augustin Irumva.

AC Oulu ei ole vielä kärsinyt sarjassa yhtään tappiota. Viikonloppuna tuli ikävä pistemenetys, kun SJK Akatemia tasoitti lisäajalla ottelun lukemiin 1-1. Oululaiset saavatkin olla tarkkana, ettei nousujuna lähde raiteiltaan kuin varkain. Joka tapauksessa nyt nousu on lähempänä kuin pitkään aikaan: joukkue on tasapainoinen ja sen pelitapa toimii loistavasti. Ainoa varma poissaolija vierailta on jalkavammaansa paranteleva Sami Karjalainen.

Lyö vetoa ottelusta:

AC Oulu on ottelussa suosikki, mutta kertoimet ovat tässä lähteneet laukalle. Vepsun vire ja sääolot tasoittavat puntteja kummasti ja vetoa tekee mieli lyödä siitä, että VPS aiheuttaa oululaisille kauden avaustappion. Vetosuositus on VPS voittaa ottelun kertoimella 3,60.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO