© Kuva: Getty Images

Watford – Middlesbrough: Englannissa kausi liikkeelle

Championship
Watford – Middlesbrough
Perjantai 11.09. klo 21:45

Sarjakausi Englannissa potkaistaan perjantaina käyntiin Watfordin ja Middlesbroughin välisellä ottelulla. Valioliigasta pudonnut Watford joutuu totuttelemaan elämään sarjatasoa alempana. Takaisin ylös tekee varmasti mieli välittömästi, mutta historia on osoittanut, ettei tämä ole niin yksinkertaista kuin luulisi. Illan vastustaja Middlesbrough putosi Championshipiin vuonna 2017 ja siitä on muodostumassa tälle sarjatasolle vakiokasvo.

Watford säilytti putoamisesta huolimatta joukkueen rungon ja joukkueessa on paljon pelaajia, jotka pärjäisivät mainiosti sarjatasoa korkeammallakin. Siirtoikkunan aikana ainakin muutaman pelurin odotetaan vaihtavan vielä maisemaa. Niinpä illan avauskokoonpano tulee olemaan mielenkiintoinen nähdä – joukkueen riesana on edelleen myös muutamia loukkaantumisia. Managerin paikka on Watfordissa ollut tuulinen – tämän kauden ruorissa aloittaa Vladimir Ivic.

Middlesbrough oli viime kaudella hätää kärsimässä ja lopulta pelastajaksi tarvittiin vanha kiukkupussi Neil Warnock, joka luotsasi ryhmän putoamisviivan yläpuolelle. Täksi kaudeksi Boro ei ole siirtomarkkinoilla riehunut, vaikka ryhmä kaipaisi todella kovasti esim. kunnon maalintekijää. Warnock tulee todennäköisesti rakentamaan peliä tiiviin puolustuksen kautta ja sen kokenut manageri todella osaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Watford on kokoonpanoon liittyvistä kysymysmerkeistä huolimatta suosikki illan peliin. Vetosuositukseen otetaan varovasti kotivoittoa: Watford voittaa ottelun kertoimella 2,09. Toivotaan, että sarjakausi saadaan pelattua onnellisten tähtien alla!

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.