EFL Cup
West Bromwich – Brentford
Tiistai 22.09. klo 21:00

Vaikka Englannin cup-turnaukset ovat yleisesti ottaen vedonlyöjälle painajaista arvaamattomien lepuutusten ja ulospuhallusten vuoksi, on tiistaina pakko ottaa yksi tärppi EFL Cupista. West Bromwich nousi viime kauden päätteeksi Valioliigaan ja Brentford onnistui jotenkin sössimään nousunsa – silti Brentford oli isossa kuvassa joukkueista rutkasti laadukkaampi.

WBA on aloittanut Valioliigan kahdella selkeällä tappiolla ja kaudesta tulee tätä menoa todella pitkä. EFL Cupin edellisellä kierroksella Slaven Bilic kierrätti miehistöään ja piskuinen Harrogate kaatui 3-0. Kierrätystä on varmasti odotettavissa tälläkin kertaa, eikä EFL Cupilla ole minkäänlaista merkitystä joukkueelle. West Bromwich tarvitsisi kipeästi vahvistusta rinkiinsä, sillä kesän aikana ei siirtomarkkinoilla tapahtunut ihmeitä ja materiaali on korkeimmalle tasolle auttamattoman heiveröinen.

Brentford menetti ykköstykki Ollie Watkinsin Aston Villaan, mutta muutoin joukkue näyttää Championshipiin vahvalta. Thomas Frankin suojatit ehtivät edellisellä EFL-kierroksella jo pudottaa Southamptonin kyydistä. Kierrätystä lienee vieraillakin luvassa ja tämä sopii suomalaiskärki Marcus Forssille, joka saanee paikan avauksessa. Odotettavissa kuitenkin on, että Brentford saa kilpailukykyisen kokoonpanon jalkeille.

Lyö vetoa ottelusta:

West Bromwichia ei voi pitää tässä ottelussa suosikkina, joten Brentford kelpaa aivan mukisematta vetoihin. Pikkunättinä vetosuosituksena on siis Brentford voittaa ottelun kertoimella 2,95.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS