Åland United voitti sunnuntaina Naisten Suomen Cupin mestaruuden. Åland United kukisti Myyrmäessä pelatussa finaalissa TiPS:n lopulta maalein 2-1.

Åland Unitedille sunnuntainen finaalivoitto merkitsi seurahistorian ensimmäistä Suomen Cupin mestaruutta. Seura pelasi viime vuonnakin Suomen Cupin finaalissa, mutta silloin HJK oli parempi voittaen mestaruuden 1-0.

Kansallista liigaa parhaillaan johtava Åland United nappasi johtoaseman 20. minuutilla. Pille Raadik puski kulmapotkutilanteessa pallon maalin edustalle, josta se kimposi TiPS:n verkkoon.

Ottelun voittomaali syntyi kymmenisen minuuttia ennen taukoa. Ode Fulutudilu syötti boksin sisällä olleelle Anni Miettuselle, joka laukoi pelivälineen varmasti ohi TiPS-vahti Riina Isokäännän.

TiPS nousi maalin päähän toisen jakson alussa. Jenna Topran laukaus kimposi Åland-puolustuksen kautta maaliin. Se jäi samalla ottelun viimeiseksi täysosumaksi.